4gamers.be

Ryse: Son of Rome krijgt microtransacties in multiplayer

Door Jay, 22-08-2013 20:12, bron: vg247

Eerder deze week werd de multiplayer van Ryse: Son of Rome voorgesteld en nu is bekend geraakt dat die microtransacties zal bevatten. In de multiplayer, waarin je als gladiator aan de slag gaat, kan je extra armor vrijspelen door Gold, Silver en Bronze packs te kopen. Die bevatten dan random armor, maar het soort pack bepaalt hoe zeldzaam het armor is dat je krijgt. Die packs kan je aanschaffen met in-game goud, maar je zal ze ook met echt geld kunnen kopen.

Voorts zijn er ook "kleine" microtransacties, bedoeld voor wie net niet genoeg in-game goud heeft om een bepaald pack te kopen. Wie bijvoorbeeld een pack van 15.000 in-game goud wil kopen terwijl hij of zij maar 12.500 goud heeft, kan het resterende bedrag bijpassen door een klein bedrag te betalen.

Ryse: Son of Rome screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.