4gamers.be

Ontwikkelaar Battlefield 4 legt Levolution uit

Door Jay, 22-08-2013 20:44

Op Gamescom is DICE aanwezig om Battlefield 4, en dan vooral de multiplayer van de game, voor te stellen en een belangrijk onderdeel daarvan is "Levolution". Levolution is kort gezegd het dynamische karakter van de verschillende mappen. Het klassieke voorbeeld is natuurlijk de wolkenkrabber die je kan neerhalen, maar dat is lang niet alles. Er zijn nog veel meer zaken die je kan laten instorten. Ook kan je bijvoorbeeld een map onder water zetten, een schip op een eiland laten botsen en meer. Daarnaast zijn er ook dynamische elementen die automatisch gebeuren, zoals bijvoorbeeld een zandstorm die het zich op de map danig verandert.

Onderstaande video, die vooral bestaat uit beelden van de eerder verschenen multiplayer trailer, doet het concept van Levolution nog eens uit de doeken. Battlefield 4 staat gepland voor 1 november, maar in oktober gaat er een bèta van start.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.