4gamers.be

4Gamers maakt willekeurige gamer blij op Gamescom

Door papfles, 26-08-2013 15:00

Als pers heb je soms het voorrecht om games te mogen zien die verborgen blijven voor de rest. Ook op Gamescom zijn er wel wat privileges te rapen voor zij die een persbadge hebben. Aparte hallen met toegang tot eten, drinken en games, het is echt wel handig, zeker als je de meute ziet die in de gewone hallen staat aan te schuiven.

Soms druppelen wij ook de gewone beursvloer op en dan is het verstikkend om rond te lopen tussen de duizenden gamers. Velen staan dan ook nog eens uren in de rij te wachten om een game te kunnen spelen en wachtrijen die soms ver voorbij 4 uur gaan, zijn geen uitzondering. Wij besloten ons goed hart eens te laten zien en een gamer gelukkig te maken met een VIP-bandje voor games die we zelf al hadden mogen bekijken. Wie beter dan een 'ginger' om gelukkig te maken?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.